warning snapchat youtube instagram facebook tune
Friends of Hästlycka

Sammanfattning av året 2020

Linn Wässman

Sammanfattning av året 2020

Det tuffaste på länge

Alla har vi fått kämpa på vårt eget sätt under det här året. Med en pandemi som härjar i världen och styr livsvillkoren åt oss blir ingenting som det tidigare varit. Än har vi inte nått slutet på mörkret, men vi har kämpat väl och förhoppningsvis tar vi oss igenom även den tuffa tiden som kvarstår. 

Under stora delar av året stannade Ridsportsverige och resterande världen upp. Jag, liksom många andra har drabbats hårt så väl ekonomiskt, motivationsmässigt och livskvalitetsmässigt av detta. 

Turligt nog så har även det här dystra året innehållit några ljusglimtar: Hästarna har hållit sig friska och varit i bra slag under de få starter som gjorts, många av mina elever har gjort superfina framsteg både i ridningen och resultatmässigt. Dessutom visar människor gång på gång kreativitet och problemlösningsförmåga för att få saker att fungera och göra tillvaron dräglig, trots situationen i världen. Även om det finns saker att glädja sig åt från året som gått så känns det skönt att snart kunna ge mig själv och hästarna ett par veckors träningsuppehåll. Jag ser fram emot att avverka den sista biten av 2020 och sen lämna den lång bakom mig för att blicka framåt mot nästa år. Det ser inte överdrivet ljust ut, men jag hoppas, åh vad jag hoppas att 2021 blir så mycket bättre för oss alla. 

Nu när vintervilan närmar sig kan det finnas saker du som hästägare behöver tänka på. Läs gärna mitt tidigare inlägg om vintervila

Annat lästips om vila för hästar:

http://hj-journalistik.se/onewebmedia/Hur%20p%C3%A5verkas%20h%C3%A4sten%20av%20vila.pdf

 

På återseende!

/Linn

 

Kommentarer

Vill du blogga på Hästlycka?

Har du en talang för skrift, bild eller video? Älskar du hästar och ridning? Då kanske du är nästa bloggare på Hästlycka!